Χριστουγεννιάτικα Bazaar 2017

Χριστουγεννιάτικα Bazaar 2017

Μεγάλη η χαρά μου φέτος και ο ενθουσιασμός μου!! Τα έφερε η τύχη φέτος έτσι και θα βρίσκομαι σε δύο υπέροχα Χριστουγεννιάτικα Bazaar!

Θα μπορέσω να σας παρουσιάσω από κοντά σε όσους από εσάς μας επισκεφτείτε όλες μας τις γιορτινές μας χειροποίητες ομορφιές, αλλά και έτοιμα γιορτινά -και όχι μόνο- είδη που φιλοξενούμε στις σελίδες μας!!

Annual Holiday Bazaar – ACS

Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2017
12:00μμ – 5:00μμ
Χαλάνδρι

To σχολείο βρίσκεται στο Χαλάνδρι και σας προσκαλεί να επισκεφτείτε το μπαζάρ με τα μικρά σας -θα έχει σούπερ εκπλήξεις για αυτά. Εμάς θα μας βρείτε στην Χριστουγεννιάτικη αγορά που θα έχει στηθεί και θα φιλοξενούμε όλα μας τα Χριστουγεννιάτικα χειροποίητα και έτοιμα είδη αλλά και χριστουγεννιάτικα υφασματάκια, κιτ χειροτεχνίες, κορδελίτσες, τσόχες για τις δημιουργίες σας!!

Christmas Shop Shop Shop

Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2017
10:00πμ – 8:00μμ
Hilton

  Το Christmas Shop Shop Shop, είναι ένα bazaar που διοργανώνεται κάθε χρόνο στο ξενοδοχείο Χίλτον. Σε αυτό φιλοξενούνται μικρές ελληνικές εταιρίες και κυρίως ηλεκτρονικά καταστήματα, που ασχολούνται με το δώρο, την ομορφιά, το κόσμημα.

Εκεί θα βρείτε και εμάς με τα γούρια μας και τα Χριστουγεννιάτικα είδη μας, αλλά και με τις χειροποίητες τσαντούλες μας και αξεσουάρ και όχι μόνο!

Ελπίζω να καταφέρετε να μας επισκεφτείτε! Θα χαρώ να σας δω!

Σας περιμένω!

Αφήστε ένα σχόλιο